Webdesign

Een optimale mix van een mooi design, snelle laadtijden en goede gebruiksvriendelijkheid. Door middel van gebruiksvriendelijkheid zorgen we ervoor dat de klant altijd zijn weg weet te vinden op jouw website. Wij bouwen websites die passen bij de huisstijl van jouw bedrijf en welke het juiste resultaat oplevert.

Ik wil meer weten

Online adverteren

E-commerce is gericht op webshops. Een webshop moet werken en producten verkopen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, je moet je webshop ook zelf kunnen beheren. Door onze gebruiksvriendelijke CMS kun je zelf eenvoudig aan de slag met jouw webshop.

Naast een gebruiksvriendelijk CMS zorgen wij ook voor optimalisatie van je webshop. Dit doen we door het creëren van effectieve content en het optimaliseren van afbeeldingen. Zo zorgen we voor een snellere laadtijd van je webshop en een betere indexatie op zoekmachines zoals Google.

Ik wil meer weten

Online vindbaarheid

Meten is weten. Data is voor ons daarom erg belangrijk. Dankzij data krijgen wij inzichten in zaken van de website wat voor het blote oog niet altijd zichtbaar is. Zo kunnen we erachter komen hoeveel bezoekers je website heeft, waar klanten veel op zoeken en zelfs hoe vaak op een bepaalde knop op de website wel of niet is geklikt.

Dankzij deze data kunnen we de websites en webshops op allerlei manieren optimaliseren. Zo kunnen we de gebruiksvriendelijk en conversie verbeteren.

Ik wil meer weten

Social media

Bij Marketing050 weten we hoe je online opgemerkt wordt! Tegenwoordig wordt de wereld steeds digitaler. Het is daarom belangrijk om ook digitaal je marketing goed voor elkaar te hebben. Wij kunnen je daarbij helpen! Dit doen we door een online marketingstrategie toe te ontwikkelen en te kijken welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. Voor elk marketing kanaal bieden wij passende content in de vorm van tekst en visuals. Ook kunnen we je natuurlijk helpen met het adviseren en optimaliseren van je marketing kanalen.

Ik wil meer weten

Content creatie

Je weet wat je wilt vertellen, aan wie en wat die doelgroep met die informatie moet gaan doen. Maar nu komt het erop aan. Hoe zorg je dat die boodschap ook precies goed overkomt? Kortom: hoe zorg je voor effectieve content creatie? Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap goed overkomt, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep.

Ik wil meer weten